Binnenkijken bij

Martin en Pauline

Binnenkijken bij Martin en Pauline: een prachtige witte keuken die van alle gemakken is voorzien

We nemen een kijkje in de woning van Martin en Pauline die recent een nieuwbouwhuis hebben laten bouwen. Een bijpassende keuken kan natuurlijk niet in het nieuwe huis ontbreken en zo begon de zoektocht naar de juiste keukenexpert. Hieronder vertelt Pauline over dit proces en over de samenwerking met Keukenprins.

Ontwerp in eigen hand

Een nieuwe woning vanaf een nulpunt indelen is geen simpele klus. “Het is een heel project, hè”, zegt Pauline. “We hebben de woning laten ontwerpen door een architect, dus het ontwerp is eigenlijk helemaal in eigen hand geweest. Samen ontdek je langzamerhand wat je mooi vindt voor deze woning en dat vul je dan beetje bij beetje in.”

Goede voorbereiding

Martin en Pauline waren al lang van tevoren bezig met het denkproces rondom dit project. Ook de apparaten voor in de keuken waren alvast uitgezocht. Ze kozen onder andere voor een inductiekookplaat, een Quooker, ingebouwde koffiemachine en meer. “Als de kinderen of vrienden langskomen dan vind ik het leuk om voor ze te koken”, vertelt Pauline. “Mede daardoor vonden we het belangrijk om goede kwaliteit apparatuur te kiezen. Er moest alleen nog een mooie keuken omheen worden ontworpen en geplaatst.”

Een warm ontvangst

De felgekleurde bus van Keukenprins is een bekend gezicht in Hardenberg en ook collega’s wezen het stel in de richting van deze keukenspecialist. Pauline: “We werden hier heel hartelijk ontvangen en er kwam een mooi ontwerp uit. We konden het materiaal vinden wat we graag wilden dus dan is het makkelijk om een knoop door te hakken. Keukenprins heeft ook de bijkeuken, badkamer, vloer en het toilet gedaan. Het was echt een groot project.”

Prachtige witte keuken met verlaagde bar

Het eindresultaat is een witte keuken met eikenhouten elementen in een prachtige omkasting. Deze keuken bevat veel opbergruimte en is voorzien van alle gemakken van dien. Een bijzonder element is het barretje naast het kookeiland. Pauline: “We wilden graag zo’n barretje maar het keukenblad had een maximale afmeting dus die kon niet worden verlengd. Toen bedachten we om een tafelmodel bar eraan vast te laten zetten die nét iets hoger is dan een tafel. Als we met z’n tweeën zijn dan eten we hier iedere dag aan.”

De service van Keukenprins

“We waren blij met hoe er met de afspraken werd omgegaan”, sluit Pauline af. “Er waren hele korte lijntjes en we kregen alle tijd om na te denken. Als we iets wilden veranderen dan was dat binnen de kortste keren geregeld. De bouw van het huis liep drie maanden uit en toen heeft Keukenprins hemel en aarde bewogen om alles toch te regelen. Zo konden we zo snel mogelijk gebruik maken van onze keuken. Ook dingen die na de oplevering nog zijn ontstaan, zoals een deur die klemde, werden zonder probleem opgelost.”