Binnenkijken bij

Mandy en Stefan

Binnenkijken bij Mandy en Stefan: een hoogwaardige leefkeuken om van te genieten!

In november 2022 kregen Mandy en Stefan de sleutel van hun eerste huis. De stijl van het huis was niet helemaal naar hun smaak, waardoor zij besloten om het huis te gaan verbouwen. Voor hun keuken zijn ze uitgekomen bij Keukenprins. Hieronder vertelt Mandy over het proces rondom de nieuwe keuken.

Hoe zijn jullie terecht gekomen bij Keukenprins?

“We zochten echt een keukenzaak die goed met ons mee zou denken”, begint Mandy te vertellen. “In het midden van de ruimte waar de keuken zou komen zit nog een klein stukje draagmuur en we wilden graag een ontwerp waarbij we de ruimte optimaal konden benutten. We werden fijn ontvangen bij Keukenprins en ze kwamen gelijk vanuit hun expertise met ideeën voor de ruimte. Ze namen echt de tijd voor ons en we voelden direct een klik.”

Hoe zou je de keuken zelf omschrijven?

“We hebben voor mijn gevoel nu echt een luxe keuken met luxe materialen”, vertelt Mandy. “Je merkt dat het echt een kwaliteitskeuken is. Zelfs aan de binnenkant zijn de kastjes mooi afgewerkt. We zijn heel blij met de details, zoals het infrezen van de kookplaat en de spoelbak. Het is heel mooi afgewerkt en overal is over nagedacht.” De keukenkastjes hebben donkere houtnerf fronten die een mooi contrast geven met het ‘Snowy Ibiza’ werkblad van ARTE.

Betrokkenheid dankzij slim design

Het stel is blij met de adviezen die werden aangeboden door Keukenprins. “We zijn met name blij met een advies van Monique over het ontwerp”, legt Mandy uit. “We hebben zoals ik al zei een lastig muurtje in het midden van de ruimte. We wilden het muurtje zo min mogelijk laten opvallen, terwijl we wel de keuken konden laten opvallen als een geheel. Monique kwam met het idee om het werkblad achter het muurtje door te trekken en daarboven twee plankjes te plaatsen. Dat maakte onze keuken wel echt compleet.”

Het gevoel van een leefkeuken

“Als je binnen komt lopen dan heb je meteen het gevoel dat je in een leefkeuken stapt”, zegt Mandy. “Wij zitten eigenlijk meer in de keuken dan in de woonkamer. Het is een hele fijne ruimte om in te zitten en dat komt ook omdat het heel mooi licht is. We zitten graag bij elkaar als Stefan en ik thuiskomen van werk. De een kan dan aan het kookeiland zitten terwijl de ander kookt. Het kookgedeelte is prachtig gecentreerd in de ruimte, waardoor de keuken echt een centraal punt is geworden in huis.”

Zijn jullie tevreden over de service van Keukenprins?

“Jazeker!” zegt Mandy. “Als er iets geregeld moest worden dan deden ze dat meteen en als we belden dan kregen we snel contact. Als we opnieuw een keuken moesten laten ontwerpen dan zouden we zeker weer bij Keukenprins terecht komen.”