Binnenkijken bij

Sophie en Bas

De strakke moderne keuken van Sophie en Bas past perfect bij de rest van de woning

Ongeveer drie jaar geleden verhuisden Sophie en Bas naar hun nieuwbouwwoning in Gramsbergen. Deze woning hebben zij nieuw laten bouwen op een kavel die ze gekocht hebben tijdens de coronaperiode. Lees hieronder verder over hoe zij de lege ruimte hebben omgetoverd tot een prachtige moderne keuken.

Een goede eerste indruk

Het stel woonde hiervoor niet in Gansbergen, maar in Twente. “We kenden het gebied hier dus nog niet zo goed,” vertelt Sophie. “Wel vinden wij het altijd belangrijk om onze inkopen te doen bij lokale ondernemers. Daarom zijn we op internet gaan zoeken naar een keukenspecialist in de buurt van Gansbergen. De reviews van Keukenprins zagen er erg goed uit en daarom zijn we bij hen gaan kijken.”

“De eerste klik vind ik altijd erg belangrijk,” zegt Sophie. “We werden eigenlijk meteen goed ontvangen door Monique. We wisten al goed wat we wilden en het was daarom heel fijn dat zij zo goed naar onze wensen luisterde. Ze dacht goed mee en kwam met tips en ideeën die perfect aansloten op wat wij voor ogen hadden.

Een perfect geïntegreerde moderne keuken

“We hebben een ander soort vloer in ons huis dan we hiervoor hadden, namelijk een lichte linoleum vloer die door het hele huis heen ligt. We vonden het erg belangrijk dat het hele huis een beetje in dezelfde stijl zou zijn. Om deze reden hebben we gekozen voor lichte aardetinten met een combinatie van hoogglans wit en houtlook. Deze kleuren worden door het hele huis heen gebruikt. Onze nieuwe moderne keuken is mooi, strak, praktisch en is prachtig geïntegreerd in de rest van het huis!”

Meedenken tijdens het proces

Sophie en Bas wisten al goed wat ze wilden, maar Monique vulde het stel aan met gewenste tips. Sophie: “een van de tips die ze gaf was om de afzuigkap te vervangen door een kook-afzuigsysteem van Bora. We wisten eigenlijk niet of we zo’n systeem wel wat zouden vinden, maar Monique heeft ons heel goed uitgelegd hoe het werkt en wat de voor- en nadelen zijn. Uiteindelijk hebben we toch voor het Bora-systeem gekozen en het werkt echt heel erg goed!”

“Daarnaast zochten we nog naar een goede oplossing voor een element achter het aanrecht tegen de wand,” vertelt Sophie. “We houden niet zo van tegeltjes of glasplaten op de muur, dus we zochten naar een mooi alternatief. Monique kwam toen met een gemoffelde aluminium plaat als oplossing. Het is echt heel mooi en strak geworden en het past perfect in het kleurenpalet. Het was voor ons een hele fijne ervaring dat er zo goed werd meegedacht!”

Ontzorgen van A tot Z

Wanneer het stel gevraagd wordt naar de service van Keukenprins, geeft Sophie het volgende antwoord: “Het was echt meer dan goed! Alles wat ik las in de reviews kwam helemaal terug. De communicatie en de plaatsing gingen heel soepel en ze hebben zich heel goed aangepast aan onze tijdlijnen rondom de oplevering van het huis. Wat we vooral fijn vonden is dat we nergens naar om hoefden te kijken of achteraan hoefden te gaan. Ze kwamen al hun afspraken na en hebben vaak een stapje extra voor ons gezet.”