Binnenkijken bij

Mini

Binnenkijken in de strakke moderne keuken van Mini

Mini was op zoek naar een nieuwe keuken om haar functionele maar verouderde keuken uit 1989 te vervangen. Na grondig onderzoek bij verschillende keukenspeciaalzaken, vond ze uiteindelijk de perfecte match bij Keukenprins in Hardenberg. In dit binnenkijkartikel delen we Mini’s ervaringen met de keukenverbouwing en laten we haar enthousiaste reacties op haar nieuwe keuken horen.

Een Weloverwogen Keuze

Mini oriënteerde zich tijdens het proces bij verschillende keukenspeciaalzaken, maar koos uiteindelijk voor Keukenprins. Mini legt uit: “Bij andere keukenzaken merkte ik gewoon dat het alleen maar ging om het verkopen van een keuken. Er werd niet goed rekening gehouden met mijn wensen en hun houding was vaak niet helemaal naar wens. Bij Keukenprins werd er wel goed naar mij geluisterd. De benadering toe zij zochten en het meedenken wat zij deden was een verademing. Mijn gevoel was direct goed bij hen.”

Luisteren naar Mini’s Wensen

Bij Keukenprins werd er niet alleen goed naar Mini geluisterd, maar er werd ook rekening gehouden met haar specifieke behoeften. Mini benadrukt: “Ik ben klein van stuk en wil overal goed bij kunnen. Monique van Keukenprins begreep dat en dacht mee over ergonomie en praktische oplossingen. Ze luisterden naar mijn wensen en besloten toen het werkblad op de juiste hoogte te plaatsen. Dat gaf me vertrouwen.”

“Het was voor mij belangrijk dat de keuken makkelijk zou zijn om in te werken en om schoon te houden. Ook wilde ik graag strakke afwerkingen en greeploze kastjes, zodat je nergens achter blijft hangen. Er is goed nagedacht over de indeling van het geheel. De keuken is dus niet alleen mooi, maar ook heel praktisch en gebruiksvriendelijk.”

Een Keuken als een Plaatje

Mini had een duidelijk beeld van hoe haar nieuwe keuken eruit moest zien. Ze koos voor een betonlook met grijstinten die goed bij haar vloer pasten. Daarnaast koos ze voor een keramieken werkblad van ARTE in de kleur Basalt Grey. Mini glundert: “De keuken is echt een plaatje geworden! Alles klopt, van de gekozen materialen tot de ingebouwde spotjes en het plankje aan de muur.”

“De afwerking was tot in de puntjes verzorgd, precies zoals ik had voorgesteld”, vervolgt Mini. “Monique had fantastische ideeën. Ik was echt sprakeloos van het resultaat.”

Een Perfecte Samenwerking

Mini is vol lof over de samenwerking met Keukenprins: “De communicatie was uitstekend en alles verliep volgens planning. Ze waren punctueel en kwamen op afgesproken tijden. Ik heb zelden zo’n correct bedrijf meegemaakt. Het zijn echte vakmensen en ze luisteren naar de wensen van de klant. Keukenprins leverde kwaliteit en ik ben ontzettend tevreden. Daarnaast mag ook zeker vermeld worden dat de ZZP’er die werd ingezet voor de plaatsing ook echt super waren. De plaatsing was echt een feestje!”