Binnenkijken bij

Wilma en Martin

Eigentijds landelijke keuken en bijkeuken in gelijke sfeervolle stijl

Houten kasten en laden, stoere greepjes, een sfeervol tegeltje en een fraai betimmerde schouw. En bovenal ook: hoogwaardige keukenapparatuur en volop ruimte om in te werken en bewegen. Hun nieuwe, eigentijds landelijke keuken voldoet in alles aan de wensen van Wilma en Martin. De Keukenprins realiseerde in dezelfde stijl voor hen ook de bijkeuken en een douchemeubel.

De landelijke keuken ademt warmte en gezelligheid. Zeker voor de opgroeiende zoons des huizes is het dé plaats in huis om samen te zijn met vrienden, als er verjaardagen gevierd worden bijvoorbeeld. Verder valt hier de ruimtelijkheid op en de uitnodigende uitstraling van de natuurlijke materialen: de houten fronten en het prachtige zwarte keukenblad van composiet, met het fraaie reliëfje erin.

Hide & slide NEFF oven
Blij zijn Wilma en Martin met de dubbele spoelbak, de Quooker (‘die hebben we op advies van De Keukenprins genomen en we gebruiken hem inderdaad steeds meer’), de vijfpits inductieplaat van NEFF (‘fijn met een groot gezin’) en de grote oven. ‘Die is ook van NEFF, met een hide & slide deur die je er helemaal in kunt schuiven’, vertelt Wilma. ‘Ik ben vrij klein, dus dat is ideaal.’

Maatwerk
Boven de kookplaat past de schouw perfect in het plaatje. ‘Kees Nieuwland kon die betimmeren met hetzelfde hout als de rest van de keuken. Daarin maakte hij voor ons echt het verschil. Wij vonden het sowieso een grote meerwaarde dat hij de keuken zelf kon plaatsen. Ook de tegels onder de schouw heeft hij voor ons aangebracht.’

Datzelfde maatwerk realiseerde De Keukenprins voor de bijkeuken. De drie voetballende jongens hebben in de grote, diepe kasten allen hun eigen la gekregen voor de sportspullen en de wasmachine en droger zijn op een plateau geplaatst. ‘Ook een voorstel van Kees waarmee we nu heel blij zijn!’ Om de eenduidigheid te bewaren maakte De Keukenprins ook voor de douche (alles is gelijkvloers) een meubel van hetzelfde hout.