Binnenkijken bij

Henk en Suzan

Binnenkijken bij Henk en Suzan in Den Ham: een prachtige lichte keuken in een gerenoveerde villa

Ongeveer anderhalf jaar geleden kochten Henk en Suus een karakteristieke villa uit 1968 en besloten deze volledig te strippen en opnieuw in te richten. Het was een uitgebreid proces waarbij alleen de fundering en de muren zijn blijven staan. Natuurlijk moest er ook een keuken in en daarvoor zijn ze bij Keukenprins uitgekomen. Hieronder vertelt Henk over hun ervaringen rondom het proces.

Inrichten naar eigen smaak

“Het was een drukke periode”, begint Henk te vertellen. “We hadden drie jaar eerder al een andere verbouwing achter de rug en ook nu is deze hele villa gestript en opnieuw ingericht. Toen wij deze villa overnamen was het aardig verwaarloosd en was er dus genoeg te doen. In samenwerking met een architect is er een ontwerp gemaakt waardoor de hele indeling van de woning op de schop is gegaan.”

Een bijzondere uitkomst van deze nieuwe indeling is de positionering van de keuken met twee ingangen. Hierdoor is de keuken verbonden met de rest van het huis terwijl het toch aanvoelt als een eigen ruimte.

De klik met Keukenprins

Bij het zoeken naar de ideale keuken kwamen Henk en Suus uit bij Keukenprins. “Wij vinden het vooral belangrijk om een klik te hebben met de mensen van de keukenzaak”, legt Henk uit. “Het moet goed aanvoelen en bij Keukenprins kregen we direct een goede indruk. Monique heeft een passende lichte keuken voor ons ontworpen en Kees heeft die perfect geïnstalleerd.”

Functionele L-Keuken

Het stel heeft al meerdere verhuizingen achter de rug en wisten daarom goed wat ze belangrijk vinden in een keuken. De nadruk voor de keuken lag op functionaliteit met goed materiaal waar ze nog lang van kunnen genieten. Henk: “We wilden gewoon een moderne, praktische keuken waarin het makkelijk en fijn is om te werken. Het is een L-keuken waar goed is nagedacht over de indeling waardoor we overal gemakkelijk bij kunnen.”

Tevreden met het vakmanschap

De keuken moet niet alleen functioneel, maar ook goed afgewerkt zijn. Het stel prijst het vakmanschap van Keukenprins: “Er zijn geen scheve toestanden en alles is keurig recht afgewerkt. Kees heeft ervoor gezorgd dat alles professioneel en op maat is geplaatst.

Het was een prima service waar we hartstikke tevreden mee zijn.”