Binnenkijken bij

Roelof en Dinja

We wilden graag een strakke moderne keuken zonder tierelantijntjes

‘We hebben een prachtige, moderne keuken van Keukenprins Keukens. Het allermooiste vinden we de bar. Gezellig als je staat te koken, dan komt er altijd wel iemand bij zitten.’

Roelof en Dinja zijn erg in hun nopjes met hun nieuwe keuken. Bijna vanzelfsprekend kochten ze die bij Keukenprins Keukens. ‘Ook onze vorige keuken hebben we bij Keukenprins naar tevredenheid gekocht. We vinden het erg prettig dat alle zaken bij één persoon liggen. Kees Nieuwland van Keukenprins houdt de regie goed in handen. Bovendien denkt hij uitstekend met je mee.’

Prachtig keukenblad
Opvallend in de witte, moderne keuken van Roelof en Dinja is het glanzende zwarte keukenblad van graniet. ‘We wilden graag een strakke keuken zonder tierelantijntjes, dus ook geen gemêleerd keukenblad. We zijn er dan ook erg blij mee.’ Het werkblad is ruim genoeg om in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel te kunnen zetten.

Fijne stoomoven
Dinja houdt van kokkerellen. ‘Ik doe het graag, zeker als ik er de tijd voor heb.’ Ze kookt heel divers en probeert geregeld nieuwe recepten uit. Daarbij maakt ze gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de stoomoven. ‘In deze oven blijft bijvoorbeeld de zalm lekker sappig en de groenten knapperig.’ In de stoomoven blijven mineralen en vitaminen zoveel mogelijk bewaard. Daarmee is het apparaat een aanwinst bij het bereiden van een gezonde maaltijd, iets dat één van hun twee zoons ook graag doet.

Gezellige woonplek
Soms staan Dinja en haar zoon samen te koken. ‘Dat zijn hele gezellige momenten. Ook is het fijn als ik sta te koken en Roelof schuift aan de bar aan, soms met een wijntje in zijn hand. Dan nemen we al pratend de dag even door.’ Zo is de keuken van Keukenprins niet alleen een functionele plek, maar ook een gezellige woonplek!