werkwijze

Gesprek

Het eerste gesprek vindt plaats bij de mensen thuis, waar de exacte situatie opgenomen kan worden voor uw keuken of badkamer. Er wordt geproefd wat de mensen zoeken qua model, kleur, apparatuur, blad en toebehoren voor de keuken en indeling en kleuren voor in de badkamer. De perfecte manier van het opnemen en verwezenlijken van uw droomkeuken of badkamer.

Ontwerp

Daarna kan een mooi, maar zeker ook functioneel ontwerp gemaakt worden. Bij goedkeuring van het ontwerp wordt u uitgenodigd voor een tweede afspraak.

Demoruimte

Bij deze tweede afspraak in de demoruimte kunt u zelf uw onderdelen voor uw keuken uitzoeken. De Keukenprins presenteert u de diverse soorten inbouwapparatuur, monsterbladen en fronten voor de keuken. Voor de badkamer wordt gekeken naar het sanitair, tegels en kranen. Ook is het mogelijk om u een 3D presentatie te laten zien van uw nieuwe keuken of badkamer.

Planning

Na akkoord op de offerte wordt samen met de klant een planning gemaakt, waarna dan bij de Keukenprins zorggedragen zal gaan worden voor de bestellingen.

Montage

Eventueel leidingwerk kan vóór montage door ons verzorgd worden. Uiteraard wordt ook gezorgd voor het tegelwerk op wand en vloer, welke eventueel in overleg en in samenwerking met een tegelvakzaak uitgezocht kan worden. Dus als de Keukenprins klaar is, is ook alles écht klaar en is de nieuwe keuken of badkamer een feit! Een compleet bedrijf voor al uw verbouwing ideeën.