Welkom

Wij heten u van harte welkom op de site van Keukenprins keukens Hardenberg. Wij vertrouwen erop u via deze site wegwijs te kunnen maken en u van voldoende informatie te kunnen voorzien voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Mochten er toch nog vragen zijn, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Bedrijfsinformatie

Keukenprins keukens is een gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en montage van keukens, badkamers en alle bijkomende verbouwingen. Eigenaren zijn Kees en Monique Nieuwland die al sinds 1991 in het keukenvak zitten. Vanaf toen gestart als montagebedrijf onder de naam Nieuwland Keukenmontage. Na jaren lange ervaring in de montage van verschillende merken was het niet moeilijk om een topmerk voor de verkoop te vinden, want dit was het volgende doel van Nieuwland Keukenmontage. Als uitbreiding van de diensten, een verkoop onderdeel; “Keukenprins keukens“ was geboren.

Sinds 2002 is Keukenprins keukens gestart met de verkoop van het topmerk Häcker. Dit merk staat in de TOP 5 van de Duitse keukenmerken. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met het Duitse merk Beeck en voor het lagere segment Spirit, een kwalitatief goed product voor een lagere prijs.

KWALITEIT staat hoog in het vaandel bij de Keukenprins!

Om het verhaal compleet te maken kunnen wij ook de invulling van de keuken verzorgen, zoals de diverse bekende merken inbouwapparatuur als o.a. Atag, Pelgrim, AEG en Bauknecht en nog diverse merken. Verder nog de diverse soorten werkbladen als graniet, kunststof en composiet en tegenwoordig uitgebreid met keramiek. En verder ook de accessoires om het geheel af te maken.

In de afgelopen jaren is gebleken dat mensen het fijn vinden om de gehele verbouwing bij één bedrijf te kunnen regelen. Zo kan dan ook, buiten de keuken, de badkamer, het toilet, tegelvloeren, stukwerk, kleine aanpassingen geheel verzorgd worden door de Keukenprins. Zij hebben dan ook het concept aangepast en verzorgt de Keukenprins de gehele verbouwing wanneer dit gewenst is.