Alle materialen voor uw nieuwe of te renoveren toilet of badkamer, kunnen bij Keukenprins keukens uitgezocht worden. Vertrouwde partners hierin zijn onder andere Aco, Arte, Winfactory en Bad&Body.

Landelijke en klassieke badkamers zijn tegenwoordig erg populair. Een landelijke badkamer heeft een klassieke uitstraling vol charme. Bij de Keukenprins kunt u een badkamer in een klassieke stijl voor een scherpe prijs kopen zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Liever geen standaard badkamer? Dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden en ontwerpen we uw droombadkamer.

In onze collectie vindt u klassieke / landelijke badkamers samengesteld van diverse merken. Bij de Keukenprins ontwerpen we gegarandeerd een klassieke badkamer die geheel bij uw wensen past, natuurlijk met de meest modernste techniek.

Een klassieke badkamer met landelijke uitstraling is uiteraard niet de enige badkamerstijl die wij kunnen ontwerpen. Ook voor een moderne badkamer, design badkamer of luxe badkamer kunt u bij de Keukenprins terecht. Maak eens een afspraak en bekijk wat de mogelijkheden zijn!